Mamut One Business Software

Wij bieden inzicht in uw onderneming en werkprocessen met overzichtelijke rapportages en uitgekiende inrichting van administratieve bedrijfssoftware. Aangevuld met trainingen, praktische ondersteuning op locatie en/of op afstand.

Mamut One Business software

Al 20 jaar is Mamut One hét meest complete administratieprogramma voor verkoop, relatiebeheer, boekhouding, inkoop, voorraad, logistiek en e-commerce voor kleine en middelgrote (groothandels)bedrijven. Helaas heeft Visma een aantal jaren geleden de keuze gemaakt om Mamut niet door te ontwikkelen en de focus volledig op online software te richten. Recent is aangekondigd dat vanaf eind 2023 geen ondersteuning voor Mamut meer beschikbaar zal zijn.

Als opvolging voor Mamut heeft Visma verschillende producten waarmee voor vrijwel ieder bedrijf een passende oplossing beschikbaar is, waaronder Brincr Software voor groothandelsbedrijven.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie en neem contact met ons op!
Da’s IT heeft uitgebreide tools en mogelijkheden om je bestaande Mamut gegevens zo efficiënt mogelijk te migreren naar een volgend systeem. Door ruim 20 jaar ervaring met het inrichten van bedrijfsprocessen in software en begeleiding bij het gebruik ervan mag je rekenen op complete alternatieven en betrouwbare implementaties.