People’s Business 2017

pb2017-1

HÉT GROOTSTE NETWERKEVENT VAN ROTTERDAM RIJNMOND

People’s Business is hét hoogwaardige ontmoetingsplatform in Rotterdam Rijnmond waar ondernemers van diverse bedrijven en kennisgebieden verbindingen met elkaar leggen. Bij People’s Business draait het om leren, verbinden, inspireren en kennismaken. Een stimulans voor innovaties van de toekomst.
People’s Business is gedurende het jaar een platform voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie. Met behulp van de subthema’s People’s Network en People’s Academy faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business, het tweedaagse netwerkevenement in januari. Dit jaar vormt het thema ‘Beyond Smart Cities’ de rode draad voor People’s Business 2017.

Het niveau en de kwaliteit van het netwerkevenement wordt bewaakt door een zorgvuldig samengesteld Comité van Aanbeveling. Zij adviseert onder andere ten behoeve van het inhoudelijke programma en zorgt onder meer voor een evenredige vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches.

Da’s IT services is exposant in een gezamenlijke presentatie met leden van “Business Open”

Wji nodigen u graag uit als bezoeker van People’s Business 2017.

registreren