27 september 2015

Websites

Websites en webwinkels

Eenvoudig, stijlvol en/of met uitgebreide functionaliteit en koppelingen naar uw back-office.

Advies, ontwikkeling en realisatie van uw website met de gewenste moderne technieken uitgevoerd. Volledig actueel en veilig! Geschikt en getest voor de meest actuele browsers, smartphones en tablets.

Maak gebruik van onze ervaring en kennis op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) en vormgeving. Niets is te gek en veel is mogelijk. Uw ideeën zijn het begin van ons creatieve proces om samen tot een optimaal resultaat te komen. Uitwerking volgens een vast omlijnd plan en géén verrassingen achteraf.

Moderne Designs Eenvoudig beheersysteem Mobiel vriendelijke website SEO geoptimaliseerd
Een doelgerichte website met een stijlvol design veranderen uw bezoekers in klanten. Het verbetert het imago van uw bedrijf en verhoogt de conversie. U kunt uw website en de inhoud zelf aanpassen. Hiervoor is geen uitgebreide kennis nodig. De pagina’s kunt u eenvoudig zelf bewerken. Potentiële klanten bekijken uw website ook op mobiele apparaten. Met onze expertise zorgen wij ook hier voor een heldere en professionele uitstraling. De door ons gemaakte websites zijn goed geoptimaliseerd. Zo wordt uw website beter vindbaar op o.a. Google.

Enkele voorbeelden

Stichting Heukelum Aktief

dalmec-site

Houbovy Park Tsjechië

ha-site

Dalmec balancersystemen

houbovypark-site