Da’s Maatwerk

Al onze opdrachten zijn in feite “Maatwerk”.
Geen enkele organisatie of bedrijf is namelijk hetzelfde.

Met standaard (software)producten leveren we maatwerk door het precies zo in te richten dat het doet wat jij ervan verwacht.
Dat is steeds voor iedereen verschillend en vraagt dus om een “eigen” oplossing.

Er is een ruime keuze uit verschillende “slimme” oplossingen voor het optimaliseren van werkprocessen.
Aanvullend creëren wij heel specifiek oplossingen voor vraagstukken die niet standaard zijn.
Graag gaan we het gesprek hierover aan.

De grote variatie aan online producten zijn niet zelden ontwikkeld voor een deeltaak binnen de organisatie.
Met o.a. de Da’s Toolbox, Da’s Webtools en Da’s Webconnect kunnen koppelingen worden gemaakt met o.a. Visma Cash, Visma eAccounting en Visma Brincr, WordPress, WooCommerce en TabletForms.
Da’s CashTools is ontwikkeld om ook onze bestaande oplossingen te integreren met Cashweb.

Denk hierbij aan oplossingen voor BI-rapportages, informatieoverdracht van en naar andere software systemen, databronnen en koppelingen naar webshops.
Hieronder enkele voorbeelden.

  • Da’s Automotive

Een webservices koppeling naar o.a. Aldoc voor weergave van actuele artikel-, prijs-, voorraad informatie en ontvangst van bestellingen.

  • Da’s DICO

Elektronische uitwisseling van order-, factuur- en inkoopgegevens voor bedrijven in de Bouwsector. Berichten in xml-formaat worden verstuurd naar de geadresseerde met een duidelijke referentie(ID) van de afzender.
Een en ander conform de richtlijn “DICO Digital Standard”.

  • Da’s Labels

Etiketten afdrukken van verkoop- en inkooporders naar een zelf te definiëren stickerformaat. Etiketten in de hoeveelheid zoals de aantallen die in de orderregel staan geregistreerd en/of zelf flexibel in te stellen.

  • Da’s Artikelimport

Voor het geautomatiseerd bijwerken van artikelbestanden in de applicatie vanuit o.a. Excel, CSV en XML bestanden. Periodieke prijsaanpassing, compleet verrijkte artikelinformatie en alles wat ertussen valt.

  • Da’s Webconnect

Interactieve mogelijkheid om klanten/leden via een (intranet-)website en een persoonlijke inlog, gegevens uit de database te tonen. (Klantportaal)
Web-based assemblage planning met overzichten van behoefteanalyse op basis van voorraad-, inkoop- en verkoopgegevens “in de tijd”.

  • Da’s Connect

Koppeling naar andere software systemen voor gegevensuitwisseling zoals PROPOS (procuctieplanning), TabletForms en WooCommerce.

  • Da’s Commissie

Automatisch genereren van creditnota’s op basis van verkooporders met artikelregels in specifieke productgroepen of op basis van enig ander criterium. Ideaal voor organisaties die met agenten werken of affiliate marketing.

  • Da’s Declaratie

Geautomatiseerd indienen van declaraties bij zorgverzekeraars vanuit het ERP. Inclusief VECOZO-check

Staat jouw oplossing niet in het overzicht, of zijn er vragen?