Da’s Maatwerk

Al onze opdrachten zijn in feite “Maatwerk”.
Geen enkele organisatie of bedrijf is namelijk hetzelfde.

Met standaard (software)producten leveren we maatwerk door het precies zo in te richten dat het doet wat jij ervan verwacht. Dat is steeds voor iedereen verschillend en vraagt dus om een “eigen” oplossing.

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit verschillende “slimme” oplossingen voor het optimaliseren van werkprocessen.
De grote variatie aan online producten zijn vaak ontwikkeld voor een specifieke deeltaak binnen de organisatie.
Met o.a. de Da’s Toolbox, Da’s Webtools en Da’s Webconnect kunnen koppelingen worden gemaakt met o.a. Visma Cash, Visma eAccounting en Visma Brincr WordPress, WooCommerce en TabletForms.
DasCashTools wordt op dit moment ontwikkeld om ook onze bestaande oplossingen te laten werken met de Cashweb database. Hiermee creëren wij heel specifiek oplossingen voor jouw vraagstuk(ken).
Graag gaan we het gesprek hierover aan.

Denk hierbij aan oplossingen op het gebied van BI-rapportages, informatieoverdracht van en naar andere software systemen, databronnen en koppelingen naar webshops.
Hieronder enkele mogelijkheden.

  • Da’s Automotive

Een webservices koppeling naar o.a. Aldoc voor weergave van actuele artikel en voorraad informatie en ontvangst van bestellingen.

  • Da’s DICO

Elektronische uitwisseling van order-, factuur- en inkoopgegevens voor bedrijven in de Bouwsector. Berichten in xml-formaat worden verstuurd naar de geadresseerde met een duidelijke referentie(ID) van de afzender.
Een en ander conform de richtlijn “DICO Digital Standard”.

  • Da’s Labels

Etiketten afdrukken van verkoop- en inkooporders naar een zelf te definiëren stickerformaat. Etiketten in de hoeveelheid zoals de aantallen die in de orderregel staan geregistreerd en/of zelf flexibel in te stellen.

  • Da’s Artikelimport

Voor het geautomatiseerd bijwerken van artikelbestanden in Mamut vanuit o.a. Excel, CSV en XML bestanden. Periodieke prijsaanpassing, compleet verrijkte artikelinformatie en alles wat ertussen valt.

  • Da’s Webconnect

Interactieve mogelijkheid om klanten/leden via een (intranet-)website en een persoonlijke inlog, gegevens uit Mamut te tonen.
Web-based assemblage planning met overzichten van behoefteanalyse op basis van voorraad-, inkoop- en verkoopgegevens “in de tijd”.

  • Da’s Connect

Koppeling naar andere software systemen voor gegevensuitwisseling zoals PROPOS (procuctieplanning), TabletForms en WooCommerce.

  • Da’s Commissie

Automatisch genereren van creditnota’s op basis van verkooporders met artikelregels in specifieke productgroepen of op basis van enig ander criterium. Ideaal voor organisaties die met agenten werken of affiliate marketing.

  • Da’s Declaratie

Geautomatiseerd indienen van declaraties bij zorgverzekeraars vanuit Mamut. Inclusief VECOZO-check

Staat jouw oplossing niet in het overzicht, of zijn er vragen?