10 augustus 2015

Over ons

Bespaar tijd en geld door (IT)processen slimmer op elkaar af te stemmen

Wij adviseren u graag over de inrichting van uw werkprocessen en helpen u de juiste beslissingen te nemen op automatiseringsgebied. De inzet van kennis en vaardigheden van eigen medewerkers zijn het uitgangspunt bij elke geslaagde implementatie. U kunt bij ons terecht voor o.a. Werken en Back-up in de Cloud, relatiebeheersoftware (CRM), Elektronische formulieren, boekhoudsoftware, offerte-, order en factuursoftware, automatische factuurherkenning, cursus en training voor softwaregebruik, handel & logistiek software en websiteontwikkeling.
Wij zorgen dat software optimaal voor u wordt ingericht door uitgekiende implementatie en training. U kunt snel van start met verbeterde processen voor een efficiëntere werkdag!

Slim automatiseren bespaart veel tijd en verdient zich terug.
Da’s IT services ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven bij het (re)organiseren en vereenvoudigen van werkprocessen en “gewone” dagelijkse taken. Wij helpen u graag stappen te zetten in de vereenvoudiging van routinematige handelingen en de ontwikkeling van uw bedrijf.
Eenvoudig én betaalbaar. Onze uitgebreide ervaring en expertise staan garant voor passende oplossingen bij uiteenlopende bedrijven in diverse branches. Wij bieden u naast een passend advies intuïtieve, gebruiksvriendelijke software met korte implementatietijden en snel resultaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking.


nl    VHLeerdam     Gildenstraat-1

Da’s IT services bv

Kantoor:
Gildenstraat 30,  4143 HS LEERDAM (UTR)

Post:
Inzetter 15,  4161 BZ HEUKELUM (GLD)

Telefoon: +31 3456 22210

E-mail: info@dasit.nl
KvK nr.: 11055066
BTW nr.: NL 8151 79 881 B01