Odoo

ERP = Optimale efficiëntie.

Een complete Alles-in-Een online oplossing voor uw dagelijkse klantcontacten, verkoopregistratie en veel meer.
U schakelt alleen de functies in die u nodig hebt. Dus hoe uw bedrijfsbehoefte er ook uitziet (verkoop, personeel, logistiek, voorraad, facturatie, boekhouding, productie, etc), kies de applicaties die u nodig hebt en pas deze aan uw eigen behoefte aan. Integratie tussen de functies / modules die je kiest te gebruiken zijn direct klaar “out-of-the-box”, ja, zelfs zonder maatwerk. Gebruikers kunnen direct aan de slag in het informatiesysteem.

Een OSS (Open Source Software) model

Dankzij het opensource-model van Odoo hebben duizenden ontwikkelaars en business-experts in slechts een paar jaar honderden apps weten te maken.
De solide technische basis van het Odoo-framework maakt het uniek in zijn klasse. Het biedt hoogwaardige gebruiksvriendelijkheid die in alle apps terug is te vinden.

Samenwerking

Voor het optimaal ondersteunen van Odoo is een samenwerking geformeerd met Ontwikkeling in Eenvoud en uiteraard de Odoo organisatie.

logo ontwikkeling in eenvoud     Klik op het logo om de site te bezoeken.

Continuïteit is hierbij voor ons het sleutelwoord. Elkaars competenties en mogelijkheden benutten en op deze manier elkaar versterken.

Een kleine greep uit de vele mogelijkheden en Apps:

CRM / verkoop

In een intern sociaal netwerk kunt u eenvoudiger, sneller en efficiënter samenwerken. Krijg direct feedback, wissel ideeën uit, creëer werkgroepen en motiveer uw medewerkers. Dat is Productiviteit 2.0.

Taken en projecten

Van persoonlijke ToDos en eenvoudige taken naar complexe projecten – Odoo helpt delegeren en coördineren, ervoor te zorgen dat het werk goed en op tijd klaar komt.

Document management

Spaar tijd uit met het invoeren van rekeningen, scannen van contracten, goedkeuren van documenten en wordt een papierloos bedrijf. Authorisatie- en goedkeuringsroutines voor een solide beheer van documentstromen.

Agenda en Planning

Nodig collega’s uit om een vergadering, afspraken te plannen met klanten, direct vanuit de CRM, maak een eigen en gedeelde agenda’s voor jezelf, werkgroepen, of het hele bedrijf.

E-mail

E-mail en marketing vanuit Odoo is volledig geïntegreerd. Als je dagelijks veel werkt met e-mail, ben je zeker enthousiast over de directe koppeling van Odoo met Gmail of Outlook.

Verkoop

Verkoop meer met Odoo’s CRM en sales team management. Van klantendatabase tot e-mail marketing en lead registratie – het is er allemaal. Producten, voorraden en rapportages handig beschikbaar.

HRM

Het human resources management systeem wordt geleverd met een werknemersoverzicht, afwezigheid grafiek, self service portal, urenregistratie, werk rapporten, competentiebeheer en 20+ andere HR-instrumenten.

Mobiel

Ja, Odoo werkt ook op je iPhone, iPad of Android. Met de Odoo-app op uw telefoon of tablet is informatie altijd heel dichtbij.

Broncode

Een eigen installatie van de software of kant-en-klaar toegang in de cloud? Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.
Da’s IT services is in samenwerking met Ontwikkeling in Eenvoud instaat om aanpassingen te verzorgen voor die situaties waar dit gevraagd wordt. Door de beschikbaarheid van de broncode van het programma kunnen wij aanvullende of nieuwe functionaliteit toevoegen.

Een korte introductie (Eng.1:55)