Da’s ERP online

(Powered by Dolibarr)
doli-banner

Da’s ERP = Optimale efficiëntie.

Een complete Alles-in-Een online oplossing voor uw dagelijkse klantcontacten, verkoopregistratie en veel meer.
U schakelt alleen de functies in die u nodig hebt. Dus hoe uw bedrijfsbehoefte er ook uitziet (verkoop, personeel, logistiek, voorraad, facturatie, boekhouding, productie, etc), kies de applicaties die u nodig hebt en pas deze aan uw eigen behoefte aan. Integratie tussen de functies / modules die je kiest te gebruiken zijn direct klaar “out-of-the-box”, ja, zelfs zonder maatwerk. Gebruikers kunnen direct werken in het informatiesysteem.
Omdat de upgrade van de nieuwe versies door het ontwerp, geïntegreerd is in het ontwikkelingsproces, kunt u op elk moment upgraden naar de laatste versie, op basis van uw huidige versie, zonder gegevensverlies. Gebruikers kunnen dus altijd gebruikmaken van de nieuwste functies en innovaties.

Een OSS (Open Source Software) model

Het Open Source en gratis model stelt ons in staat om een concurrerende oplossing te bieden: Enkele duizenden ontwikkelaars, testers en vertalers werken aan het project. Daarom is het mogelijk om altijd in de voorhoede te lopen van de innovatie.
Dit model stelt ons ook in staat om een zeer grote eindgebruikers basis hebben en we de gebruikersinterface kunnen verbeteren door de ruime gebruikservaring feedback. Dit is een belangrijke factor waarom Dolibarr bekend staat als de gemakkelijkste ERP en CRM oplossing in de markt.

CRM / verkoop

In een intern sociaal netwerk kunt u eenvoudiger, sneller en efficiënter samenwerken. Krijg direct feedback, wissel ideeën uit, creëer werkgroepen en motiveer uw medewerkers. Dat is Productiviteit 2.0.

Taken en projecten

Van persoonlijke ToDos en eenvoudige taken naar complexe projecten – Dolibarr helpt delegeren en coördineren, ervoor te zorgen dat het werk goed en op tijd klaar komt.

Document management

Veilige online opslag van documenten.

Agenda en Planning

Nodig collega’s uit om een vergadering, afspraken te plannen met klanten, direct vanuit de CRM, maak een eigen en gedeelde agenda’s voor jezelf, werkgroepen, of het hele bedrijf.

E-mail

E-mail is niet dood – verre van dat. Als je dagelijks werkt met e-mail, ben je zeker enthousiast over de directe koppeling met je Dolibarr account.

verkoop

Verkoop meer met Dolibarr’s CRM en sales team management. Van klantendatabase tot e-mail marketing en lead registratie – het is er allemaal.

HRM

Het human resources management systeem wordt geleverd met een werknemersoverzicht, afwezigheid grafiek, self service portal, urenregistratie, werk rapporten, competentiebeheer en 20+ andere HR-instrumenten.

Mobiel

Ja, het werkt ook op je iPhone, iPad of Android. Je kunt Dolibarr bereiken uw telefoon of tablet en daarmee is informatie altijd heel dichtbij.

(DoliDroid is niet gratis)

Broncode

Eigen installatie van de software of kant-en-klaar toegang in de cloud? Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.
Da’s IT services is in staat om aanpassingen te verzorgen voor die situaties waar dit gevraagd wordt. Door de beschikbaarheid van de broncode van het programma kunnen wij aanvullende of nieuwe functionaliteit toevoegen.