Nieuw drukwerk Da’s IT services

Met het besluit voor een nieuwe website en het 12,5 jarig bestaan in 2015 was ook meteen het idee ontstaan om de bestaande flyer aan te passen en een nieuwe folder te laten ontwerpen.

De vraag is steeds weer hoe leg je de buitenwereld uit waar je passie ligt en wat je kunt betekenen voor MKB ondernemers.
Meestal lukt dat prima bij 1-op-1 gesprekken en wanneer ik een presentatie mag houden. En toch blijft het lastig.
Nu ben ik een aantal jaren geleden Marije Ladage van Ontwerpstudio Go tegengekomen die iets met infographic s doet.
Ik was al wel meteen geïnteresseerd en we zijn contact blijven houden. Na elkaar verschillende keren gesproken en in het netwerk vaker ontmoet te hebben ben ik beginnen te begrijpen wat zo’n infographic inhoudt  en dat iets doet met … een zwaar understatement is. Infographic is een vak waar Marije op afgestudeerd is!

Het in beeld brengen van complexe data waardoor de lezer (kijker) in één oogopslag duidelijk wordt wat je als bedrijf doet. Dit bleef al die tijd al bij mij hangen en we hebben een afspraak gemaakt en daaruit is een compleet nieuwe folder uit voortgekomen. Met infographic uiteraard.

Begin maart komt het drukwerk van de persen, maar ik ben té enthousiast over het werk, dat ik de Infographic vast wil delen.

Ik ben echt benieuwd wat jullie ervan vinden.

infographic